
2088 Kariniemen Kalkkunan fileerulla
PAKKAUSKOKO
1 kg
Yksikköpaino 1 kg
AINESOSAT
suomalainen kalkkunanfilee (75 %), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (bambu), glukoosisiirappi, luontaiset aromit.
SÄILYTYS
+4 °C (max + 6 °C)
VALMISTUSOHJE
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista
uunissa kypsäksi 150 °C n. 2 tuntia. Tuotteessa on paistovahti, jonka keskiosa ponnahtaa esiin, kun tuote on kypsä (72 °C). Anna vetäytyä hetki ja poista verkko.






RAVINTOARVO / 100 g
Energia | 362 kJ / 86 kcal |
Rasva | 1.0 g |
- joista tyydyttynyttä rasvaa | 0.2 g |
Hiilihydraatit | 0.6 g |
- joista sokereita | 0.5 g |
Proteiini | 18 g |
Suola | 1.1 g |
LISÄTIEDOT: | |
Laktoosia | 0 g |
Lisätty suola | 1.1 g |
Liha | 75 % |
SISÄLTÄÄ | Siipikarjanliha |
TEKNISET TIEDOT
Tuotenumero | 2088 |
EAN-koodi | 6407720020884 |
Kespro | 20364948 |
Heino | 8010250 |
Tuotteen valmistusmaa | FI |
Lihan alkuperämaa | FI |