2088 Kariniemen Kalkkunan fileerulla

PAKKAUSKOKO

1 kg

Yksikköpaino 1 kg

AINESOSAT

suomalainen kalkkunanfilee (75 %), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (bambu), glukoosisiirappi, luontaiset aromit.

SÄILYTYS

+4 °C (max + 6 °C)

VALMISTUSOHJE

Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista
uunissa kypsäksi 150 °C n. 2 tuntia. Tuotteessa on paistovahti, jonka keskiosa ponnahtaa esiin, kun tuote on kypsä (72 °C). Anna vetäytyä hetki ja poista verkko.

brandi_joutsenlippubrandi_laktoositonbrandi_maidotonbrandi_natriumglutamaatitonbrandi_runsasproteiininen

RAVINTOARVO / 100 g

Energia364 kJ / 87 kcal
Rasva1.0 g
  - joista tyydyttynyttä rasvaa0.2 g
Hiilihydraatit0.7 g
  - joista sokereita0.3 g
Proteiini18 g
Suola1.2 g


LISÄTIEDOT:
Laktoosia0 g
Lisätty suola1.1 g
Liha75 %
SISÄLTÄÄ Siipikarjanliha

TEKNISET TIEDOT

Tuotenumero2088
EAN-koodi6407720020884
Kespro20364948
Heino8010250
Tuotteen valmistusmaaFI
Lihan alkuperämaaFI