• HKScan Oyj
  • HK.fi
  • Kariniemen.fi
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Liha
    • Siipikarja
    • Lihavalmisteet
    • Valmiit ruuat
    • Sydänmerkkituotteet
    • Ennakkotilausvalikoima
    • Sesonkituotteet
    • Tarvikkeet
    • Kasviproteiinituotteet
    • Tuotehaku
  • Ruokaohjeet
    • Oktoberfest
    • Keittiömestarimme suosittelevat
    • Pikaruoka
    • Laatikot ja uuniruoat
    • Kastikkeet ja pataruoat
    • Keitot
    • Salaatit
    • Sesonki
    • Pihvit, leikkeet ja paistit
    • Pikkulämpimät, välipalat ja vitriinituotteet
    • Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
    • Wokit ja risotot
    • Kouluruoka 70 vuotta
    • Suomi 100 vuotta
    • Ruokaohjehaku
    • Menupohjat
    • Vuoden kokki
  • Palvelut
    • Tervetuloa asiakkaaksemme
    • Valo Tilausjärjestelmä
    • HKScan Express
    • Tilaa uutiskirje
    • Anna palautetta
  • Kampanjat
    • Suomen Ruokalista 2021
    • Suureen ruokajuhlaan laadukkaat raaka-aineet ja inspiroivimmat reseptit
    • Uusia makuja joulupöytään
    • Valmista vaihteeksi kevyttä ja mehevää kalkkunaa
    • Tervetuloa Oktoberfesteille!
    • Uusi vuosi, uusi Fork News!
    • Parasta suomalaista porsaanlihaa
    • Kariniemen Pro – kanaruokakulttuuria moneen makuun
    • HK Maakarit® Chef’s -sarja on huippukokkien käsialaa
    • Kariniemen® Kananpoika on suomalaisten suosikki!
    • Fork News  - uutuuslehti ruoka-alan ammattilaisille
    • Maailman makuja kesään
    • Yhdeksän maukasta reseptiä Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukoselta
    • Nyt puhutaan aasiaa: Ihastu japanilaisen keittiön makuihin!
    • Näytä rakkautesi herkulliseen, kotimaiseen ruokaan
    • Kariniemen Grillatut
    • Tarjoa makuelämyksiä maailman mantereilta. Pyörykkäteemalla se on helppoa!
    • HK Vihreät – maistuvia makuja uudessa muodossa
    • Ruoka-alan ammattilainen, testaa ja ihastu: Vegaaninen kaura-siemenpyörykkä Boltsi
    • Vilkas-viikko viestii vastuullisuudesta ja tarjoaa raikkaita ideoita ruokalistoille
    • HK-tuoremaustetahnoilla valmistat hetkessä maistuvia makuelämyksiä
  • Ajankohtaiset
  • Yhteystiedot
  • Oktoberfest
  • Keittiömestarimme suosittelevat
  • Pikaruoka
  • Laatikot ja uuniruoat
  • Kastikkeet ja pataruoat
  • Keitot
  • Salaatit
  • Sesonki
  • Pihvit, leikkeet ja paistit
  • Pikkulämpimät, välipalat ja vitriinituotteet
  • Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
  • Wokit ja risotot
  • Kouluruoka 70 vuotta
  • Suomi 100 vuotta
  • Ruokaohjehaku
  • Menupohjat
  • Vuoden kokki

Lataa Suomen Ruokalista® 2021

Työkalu ruoka-alan ammattilaisille

Lataa tästä

Anna palautetta

Tarvitsemme toimintamme kehittämiseksi tietoa siitä, mitä ajattelet meistä. Kerro, jos pännii tai anna ruusuja, jos olemme kehujen arvoisia.

Anna palautetta tästä

  • Etusivu>
  • Ruokaohjeet>
  • Wokit ja risotot
Aasialainen wokki
Broileri-kasviskastike
Broileri-valkopapu-chilipata
Broileriwokki
Bulgogi
Cross-kitchen-broileriwokki
HK Sininen ja paistettua riisiä
Itämainen suikalewok
Jambalaya
Kalkkuna-pekonipasta
Kalkkunarisotto
Keväinen broileriwokki
Kevyt kalkkunawokki
Kinkku-pekoniwokki
Mausteinen kalkkunarisotto
Mausteinen lammaswokki
Naudanlihawokki
Pestokalkkunaa tomaattirisotolla
Porsaan Pluma ja spelttirisotto
Possua wokaten
Prinssi-pekoniwokki
Risotto á la Italia
Risotto Sinisestä
Suomalainen wokki
Thaimaan broileriwokki
Tulisuudelmaa ja paistettua riisiä
Vegeleike, salviaa, kaurahelmiä ja sitruunaa
Viljapossua tacokastikkeessa

HKScan Oyj
HK.fi
Kariniemen.fi
Aineistopankki

TILAA UUTISKIRJE

 

YHTEYSTIEDOT
HKScan Finland Oy

Vaihde 010 570 100
Lemminkäisenkatu 48,
PL 50, 20521 Turku
Väinö Tannerin tie 1,
PL 49, 01511 Vantaa

TERVETULOA ASIAKKAAKSEMME

ANNA PALAUTETTA

AJANKOHTAISTA

TIETOSUOJASELOSTE

KÄYTTÖEHDOT

TUOTTEET
Liha
Siipikarja
Lihavalmisteet
Valmiit ruuat
Sydänmerkkituotteet
Ennakkotilausvalikoima
Sesonkituotteet
Tarvikkeet

Copyright © 2021 HKScan Finland Oy