• HKScan Oyj
  • HK.fi
  • Kariniemen.fi
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Liha
    • Siipikarja
    • Lihavalmisteet
    • Valmiit ruuat
    • Sydänmerkkituotteet
    • Ennakkotilausvalikoima
    • Sesonkituotteet
    • Tarvikkeet
    • Tuotehaku
  • Ruokaohjeet
    • Oktoberfest
    • Keittiömestarimme suosittelevat
    • Pikaruoka
    • Laatikot ja uuniruoat
    • Kastikkeet ja pataruoat
    • Keitot
    • Salaatit
    • Sesonki
    • Pihvit, leikkeet ja paistit
    • Pikkulämpimät, välipalat ja vitriinituotteet
    • Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
    • Wokit ja risotot
    • Kouluruoka 70 vuotta
    • Suomi 100 vuotta
    • Ruokaohjehaku
    • Menupohjat
    • Vuoden kokki
  • Palvelut
    • Tervetuloa asiakkaaksemme
    • Valo Tilausjärjestelmä
    • HKScan Express
    • Tilaa uutiskirje
    • Anna palautetta
  • Kampanjat
    • Uutta Suomalaisen ruoan päivää juhlitaan syyskuussa
    • Valmista vaihteeksi kevyttä ja mehevää kalkkunaa
    • Sadonkorjuu HK Lihantaitajien tapaan
    • Nyt vietetään syksyn suurta saksalaista ruokajuhlaa!
    • Ammattikeittiöiden joulu 2019
    • Ideoita maukkaaseen pääsiäiseen
    • Uusi vuosi, uusi Fork News!
    • Burger Battle
    • Parasta suomalaista porsaanlihaa
    • Tasty & Tender - Kansainvälistä laatua ja mehukkainta makua
    • Kariniemen Pro – kanaruokakulttuuria moneen makuun
    • HK Maakarit® Chef’s -sarja on huippukokkien käsialaa
    • Kariniemen® Kananpoika on suomalaisten suosikki!
    • Nyt juhlitaan kouluruuan 70-vuotista taivalta!
    • Fork News  - uutuuslehti ruoka-alan ammattilaisille
    • HKScanin osasto veti väkeä Gastro-messuilla!
    • Vinkkejä kesäpöytään!
    • Vuoden Kokki ideoi koulukeittiöille uusia ruokareseptejä yhteistyössä HKScan Pron kanssa
    • Maailman makuja kesään
    • Vuoden Kokki kehitti HKScanille yhdeksän maukasta ruokareseptiä
  • Ajankohtaiset
  • Yhteystiedot
  • Oktoberfest
  • Keittiömestarimme suosittelevat
  • Pikaruoka
  • Laatikot ja uuniruoat
  • Kastikkeet ja pataruoat
  • Keitot
  • Salaatit
  • Sesonki
  • Pihvit, leikkeet ja paistit
  • Pikkulämpimät, välipalat ja vitriinituotteet
  • Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
  • Wokit ja risotot
  • Kouluruoka 70 vuotta
  • Suomi 100 vuotta
  • Ruokaohjehaku
  • Menupohjat
  • Vuoden kokki

Lataa Suomen Ruokalista® 2019

Työkalu ruoka-alan ammattilaisille

Lataa tästä

Anna palautetta

Tarvitsemme toimintamme kehittämiseksi tietoa siitä, mitä ajattelet meistä. Kerro, jos pännii tai anna ruusuja, jos olemme kehujen arvoisia.

Anna palautetta tästä

  • Etusivu>
  • Ruokaohjeet>
  • Vuoden kokki

Vuoden kokki

Dijon-kuorrutettua porsaanpotkaa
Grillattua maksaa Thai Style
Grillatulla sitruunalla ja valkosipulilla maustettua kokonaista kanaa
Härkää bulgogi
Lihapataa Mexican Style
Porsas yakitori
Sipulipihviä ja Annan perunaa
Sticky chicken Kentucky Style
Yrteillä maustettua porsaansisäfileetä ja grillattua voita

HKScan Oyj
HK.fi
Kariniemen.fi
Aineistopankki

TILAA UUTISKIRJE

 

YHTEYSTIEDOT
HKScan Finland Oy

Vaihde 010 570 100
Lemminkäisenkatu 48,
PL 50, 20521 Turku
Väinö Tannerin tie 1,
PL 49, 01511 Vantaa

TERVETULOA ASIAKKAAKSEMME

ANNA PALAUTETTA

AJANKOHTAISTA

TIETOSUOJASELOSTE

 

TUOTTEET
Liha
Siipikarja
Lihavalmisteet
Valmiit ruuat
Sydänmerkkituotteet
Ennakkotilausvalikoima
Sesonkituotteet
Tarvikkeet

Copyright © 2019 HKScan Finland Oy