Kananpoikaa ja herkkusieniä

Annosmäärä:

Ainekset:

3.2kg(2261) Kariniemen Kananpojan Rintaleike, miedosti suolattu
0.5kgherkkusieniä puolitettuna
0.1kgsalottisipulia kuutioina
0.03kgvalkosipulia hienonnettuna
0.2kgsherryviinietikkaa
0.5lkanalientä
0.5lkuohukermaa
suolaa ja mustapippuria
oliiviöljyä ja voita paistamiseen

Valmistusohje:
Mausta rintaleikkeet suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna oliiviöljy ja lisää voi. Ruskista rintaleikkeet molemmin puolin. Loppukypsennä kananpojat uunissa.

Lisää herkkusienet ja sipulit kanan paistinrasvaan ja kuullota pehmeäksi. Lisää sherryetikka, kanaliemi ja kerma, anna kiehua kokoon.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet