Kanapoikaa puttanesca

Annosmäärä:

Ainekset:

3.2kg(2261) Kariniemen Kananpojan Rintaleike, miedosti suolattu
0.5lkanalientä
0.1kgsalottisipulia kuutioina
0.03kgvalkosipulia hienonnettuna
0.5kgtomaattimurskaa
5kplanjovisfileitä
0.05kgkapris
0.1kgmusta kivetön oliivi
0.1ltuoretta basilikaa karkeana silppuna
0.1ltuoretta persiljaa karkeana silppuna
suolaa ja mustapippuria
oliiviöljyä ja voita paistamiseen

Valmistusohje:
Mausta rintaleikkeet suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna oliiviöljy ja lisää voi. Ruskista rintaleikkeet molemmin puolin. Loppukypsennä kananpojat uunissa.

Lisää sipulit kanan paistinrasvaan ja kuullota pehmeäksi. Lisää tomaattimurska ja anjovikset paistinpannulle ja anna hautua hetki. Lisää loput ainekset ja anna hautua meheväksi kastikkeeksi. Lusikoi kastike kypsien kanojen päälle.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet