Valkosipulivoissa paistettua kananpoikaa ja dijonsinappikermaa

Annosmäärä:

Ainekset:

3.2kg(2261) Kariniemen Kananpojan Rintaleike, miedosti suolattu
0.5lkanalientä
0.1kgsalottisipulia kuutioina
0.03kgvalkosipulia hienonnettuna
0.05kgkokojyvädijonsinappia
0.05kghunajaa
0.5lkuohukermaa
0.03lsitruunamehu
suolaa ja mustapippuria
oliiviöljyä ja voita paistamiseen

Valmistusohje:
Mausta rintaleikkeet suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna oliiviöljy ja lisää voi. Ruskista rintaleikkeet molemmin puolin. Loppukypsennä kananpojat uunissa.

Lisää sipulit kanan paistinrasvaan ja kuullota pehmeäksi. Lisää kanaliemi ja kerma, anna kiehua kokoon. Mausta kastike sinapilla, hunajalla sekä sitruunamehulla.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet