Grillikanasalaatti, tuorejuusto-parmesaanidressing

Annosmäärä:

Ainekset:

1kgMäkitalon Farmi nelisalaattipohja
0.75kg(7679) Kariniemen Kananpojan Grillattu fileeviipale, irtopakaste
0.4kg(7565) Mäkitalon Farmi Pikkelöity punasipuli
0.5kgParsakaalia lohkoina
0.02loliiviöljyä
0.05kgtuoretta chiliä ohuina renkaina

Tuorejuusto-parmesaanidressing

Ainekset:

0.1kgmaustamatonta tuorejuustoa
0.1kgparmesaanijuustoraastetta
0.1kgmajoneesia
0.05lsitruunamehua
suolaa, mustapippuria

Valmistusohje:
Mausta parsakaalilohkot oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Paahda kuumassa uunissa n. 10—15min. Yhdistä dressingin ainekset tehosekoittimessa. Kokoa ainekset salaatiksi.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet