Ahvenanmaan uunimakkaraa ja Västerbotten juustoa

Annosmäärä:

Ainekset:

1pkt( 580 g) HK Sininen Lenkki
0.04kgKetsuppi (2 rkl)
0.04kgSinappi (2 rkl)
0.5lRuokakerma
0.5tlMustapippurirouhe
0.2kgVästerbottenjuustomuru + 2 rkl viimeistelyyn
Persiljaa

Valmistusohje:
Poista makkarasta kuori. Viillä pintaa pitkittäin n 1,5 cm viilto ja puolita makkara. Aseta makkarat uunivuokaan. Sekoita kerma, ketsuppi, sinappi, juustomuru sekä mustapippuri keskenään. Homma käy näppärästi sauvasekoittimella. Kaada seos uunivuokaan makkaroiden päälle. Paista uunissa +180 °C n. noin 20–25 minuuttia, kunnes makkarat ovat kuumia ja pinta on kauniisti ruskistunut. Viimeistele lopuilla juustomuruilla sekä persiljalla.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet