Toscanalainen kanapata

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri

Ainekset:

4.0kgKariniemen Kananpojan filee miedosti suolattu (2545)
0.1kgVoi-kasviöljyseos
1.0kgSipulikuutio
0.5kgAurinkokuivattu tomaatti, pakaste
0.5kgKivetön oliivi
Merisuola

Kastike

Ainekset:

0.5kgHK Pomodoro -maustetahna (7395)
1.2kgKerma
0.75lKanaliemi
0.06kgKylmäsaostuva tärkkelys 1 kg
0.1lSitruunamehu
0.015kgHienokiteinen merisuola
0.002kgMustapippuri rouhittu

Viimeistely

Ainekset:

0.1kgPinaatti
0.05kgBasilika
Parmesaanijuustoa

Valmistusohje:

Ota väri kippipannulla ja kypsennä uunissa
• Ota kanoihin hyvä väri kippipannulla
• Nosta paistetut kanat ja sulatetut kasvikset voideltuun GN-pakkiin
• Sekoita kastikeainekset kulhossa hyvin sekaisin
• Kaada kastike GN-pakkiin kanan ja kasvisten joukkoon, sekoita
• Loppu kypsennä höyry-paistolla 160 C 20 % höyryllä
• Viimeistele haluamallasi tavalla

Valmista suoraan uunissa
• Laita kanat voideltuun GN-pakkiin ja paahda 200 C kiertoilmauunissa n. 30 minuuttia, välillä sekoittaen.
• Laita sulatetut kasvikset kanojen päälle
• Sekoita kastikeainekset kulhossa hyvin sekaisin
• Kaada kastike GN-pakkiin kana ja kasvisten päälle, sekoita
• Loppu kypsennä höyry-paistolla 160 C 20 % höyryllä
• Viimeistele haluamallasi tavalla

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet