

Toscanalainen kanapata
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Annoskoko
Saanto
1800 gHuomioithan, että annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Tarvittaessa voitte kääntyä koekeittiömme puoleen!
Ainekset
4 kg | Kariniemen Kananpojan filee miedosti suolattu (2545) |
0.1 kg | Voi-kasviöljyseos |
1 kg | Sipulikuutio |
0.5 kg | Aurinkokuivattu tomaatti, pakaste |
0.5 kg | Kivetön oliivi |
Kastike
0.5 kg | HK Pomodoro -maustetahna (7395) |
1.2 kg | Kerma |
0.75 l | Kanaliemi |
0.06 kg | Kylmäsaostuva tärkkelys 1 kg |
0.1 l | Sitruunamehu |
0.02 kg | Hienokiteinen merisuola |
0 kg | Mustapippuri rouhittu |
Viimeistely
0.1 kg | Pinaatti |
0.05 kg | Basilika |
Valmistusohje
- Ota kanoihin hyvä väri kippipannulla ja siirrä vuodeltuihin GN-vuokiin tai laita kanat suoraan voideltuihin GN-vuokiin ja paahda 200°C noin 30 minuuttia välillä sekoittaen. Laita sulatetut kasvikset kanojen päälle.
- Sekoita kastikeainekset kulhossa hyvin sekaisin ja kaada kastike GN-pakkiin kanojen ja kasvisten joukkoon, sekoita hyvin.
- Kypsennä höyrypaistolla 160°C (höyry 20%) kunnes kanat ovat kypsiä ja viimeistele haluamallasi tavalla.