
Kana-kookoswokki
Annosmäärä:
Ainekset:
4.0 | kg | Kariniemen Kananpojan Paistileike, miedosti suolattu (2210) |
2.5 | kg | Wokkivihannes tuore / pakaste |
0.5 | kg | Herne tuore / pakaste |
merisuola |
Kastike
Ainekset:
1.0 | kg | HK Tandoori-maustetahna 1 kg (7392) |
1.0 | kg | Kookoskerma |
1.0 | kg | Vettä |
0.1 | kg | soijakastike |
0.06 | kg | Kylmäsaostuva tärkkelys 1 kg |
0.015 | kg | Hienokiteinen merisuola |
0.002 | kg | Mustapippuri rouhittu |
Viimeistely
Ainekset:
0.1 | kg | Suolapähkinä |
0.05 | kg | Tuoretta kevätsipulia tai thaibasilikaa |
Valmistusohje:
Ota väri kippipannulla ja kypsennä uunissa
- Ota kanoihin hyvä väri kippipannulla
- Nosta paistetut kanat ja sulatetut kasvikset voideltuun GN-pakkiin
- Sekoita kastikeainekset kulhossa hyvin sekaisin
- Kaada kastike GN-pakkiin kanan ja kasvisten joukkoon, sekoita
- Loppu kypsennä höyry-paistolla 160 C 20 % höyryllä
- Viimeistele haluamallasi tavalla
Valmista suoraan uunissa
- Laita kanat voideltuun GN-pakkiin ja paahda 200 C kiertoilmauunissa n. 30 minuuttia, välillä sekoittaen.
- Laita sulatetut kasvikset kanojen päälle
- Sekoita kastikeainekset kulhossa hyvin sekaisin
- Kaada kastike GN-pakkiin kana ja kasvisten päälle, sekoita
- Loppu kypsennä höyry-paistolla 160 C 20 % höyryllä
- Viimeistele haluamallasi tavalla