Kausikana - Nepalilainen broileri-kikhernepata

Annosmäärä:

Ainekset:

4.0kgKariniemen Kananpojan Paistileike, miedosti suolattu (2210)
1.0kgVärikäs porkkanasekoitus tuore / pakaste
1.0kgkukkakaalinuppu tuore/ pakaste
1.0kgkikherneet vedessä valutettu

Kastike

Ainekset:

1.0kgHK Tandoori-maustetahna 1 kg (7392)
1.0kgtomaattikastike
1.0kgkuohukerma
0.15kgvoi
0.02kgKylmäsaostuva tärkkelys
0.015kgHienokiteinen merisuola
0.002kgMustapippuri rouhittu
0.02kgTuoretta inkivääriä, raastettuna
20kplVihreää kardemummaa
Tuoretta pinaattia

Viimeistely

Ainekset:

0.2kgturkkilainen jogurtti
0.1kgpaahdettu sipulirouhe

Valmistusohje:

Ota väri kippipannulla ja kypsennä uunissa
- Ota kanoihin hyvä väri kippipannulla
- Nosta paistetut kanat ja sulatetut kasvikset voideltuun GN-pakkiin
- Sekoita kastikeainekset kulhossa hyvin sekaisin
- Kaada kastike GN-pakkiin kanan ja kasvisten joukkoon, sekoita
- Loppu kypsennä höyry-paistolla 160 C 20 % höyryllä
- Viimeistele haluamallasi tavalla

Valmista suoraan uunissa
- Laita kanat voideltuun GN-pakkiin ja paahda 200 C kiertoilmauunissa n. 30 minuuttia, välillä sekoittaen.
- Laita sulatetut kasvikset kanojen päälle
- Sekoita kastikeainekset kulhossa hyvin sekaisin
- Kaada kastike GN-pakkiin kana ja kasvisten päälle, sekoita
- Loppu kypsennä höyry-paistolla 160 C 20 % höyryllä
- Viimeistele haluamallasi tavalla

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet