Kausikana - Meksikolainen broileri-jalopenopata

Annosmäärä:

Ainekset:

4.0kgKariniemen Kananpojan Paistileike, miedosti suolattu (2210)
2.5kgPapu-mix tuore / pakaste
0.5kgMaissinjyvä pakaste
Hienokiteinen merisuola

Kastike

Ainekset:

1.0kgHK Taco -maustetahna (7388)
1.6kgVettä
0.025kgKanaliemijauhe
0.4kgTomaattikastike käyttövalmis
0.06kgKylmäsaostuva tärkkelys
0.015kgHienokiteinen merisuola
0.002kgMustapippuri rouhittu

Viimeistely

Ainekset:

0.1kgVihreät jalapenoviipale
0.05kgTuore korianteri

Valmistusohje:

Ota väri kippipannulla ja kypsennä uunissa
- Ota kanoihin hyvä väri kippipannulla
- Nosta paistetut kanat ja sulatetut kasvikset voideltuun GN-pakkiin
- Sekoita kastikeainekset kulhossa hyvin sekaisin
- Kaada kastike GN-pakkiin kanan ja kasvisten joukkoon, sekoita
- Loppu kypsennä höyry-paistolla 160 C 20 % höyryllä
- Viimeistele haluamallasi tavalla

Valmista suoraan uunissa
- Laita kanat voideltuun GN-pakkiin ja paahda 200 C kiertoilmauunissa n. 30 minuuttia, välillä sekoittaen.
- Laita sulatetut kasvikset kanojen päälle
- Sekoita kastikeainekset kulhossa hyvin sekaisin
- Kaada kastike GN-pakkiin kana ja kasvisten päälle, sekoita
- Loppu kypsennä höyry-paistolla 160 C 20 % höyryllä
- Viimeistele haluamallasi tavalla

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet