Mureaksi haudutettua härkää ”Hangersteak”, lehtikaalia ja Västerbottenjuustoa

Annosmäärä:

Ainekset:

1.5kgHK Naudan ylikypsä hangersteakpala, pakaste (7247)
0.1kgvoita
0.2kgsalottisipulia, kokonaisena ja kuorittuna
0.025lomenaviinietikkaa
0.3lvalmista punaviinikastiketta

Lisäksi

Ainekset:

0.5kglehtikaalia
0.2kgkermaa
0.05kgVästebottenjuustoa, raastettuna
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Kuumenna sulatettu hangersteak höyryuunissa 30minuuttia. Ruksista kokonaiset sipulit voissa ja lisää omenaviinietikka, lihan haudutusliemi. Anna kiehua kokoon ja sipulit ovat pehmenneet. Lisää lopuksi punaviinikastike. Lisää kastike kuumien lihojen joukkoon.

Notkista lehtikaalit öljyssä ja kuullota kunnes neste on haihtunut. Lisää joukkoon kerma ja juustoraaste mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet