
Possun ylikypsää rintaa ja metsäsienistroganov
Annosmäärä:
Ainekset:
2 | kg | HK ylikypsä porsaanrinta |
0.05 | kg | voita |
0.1 | kg | sipulikuutio |
0.03 | kg | valkosipulimurska |
1 | tl | paprikajauhetta |
0.25 | kg | HK Metsäsienitahna |
1 | l | kanalientä |
0.25 | kg | kermaa |
0.03 | kg | tomaattisose |
0.20 | kg | tattikuutio |
suolaa | ||
mustapippuria |
Valmistusohje:
Kuullota sipulit rasvassa pehmeäksi ja lisää paprikajauhe sekä tomaattisose. Lisää metsäsienitahna, liemi ja kerma. Anna hautua sakeaksi kastikkeeksi. Laita porsaanrintaviipaleet gn- vuokaan ja kuumenna kannen alla peitettynä kunnes sisälämpö on vähintään +65 astetta. Käristä tatit rasvassa ja annostele kastikkeen kanssa lihojen päälle. Tarjoa suolakurkun ja pikkelöidyn punasipulin kanssa.