Possun ylikypsää rintaa ja metsäsienistroganov

Annosmäärä:

Ainekset:

2kgHK ylikypsä porsaanrinta
0.05kgvoita
0.1kgsipulikuutio
0.03kgvalkosipulimurska
1tlpaprikajauhetta
0.25kgHK Metsäsienitahna
1lkanalientä
0.25kgkermaa
0.03kgtomaattisose
0.20kgtattikuutio
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Kuullota sipulit rasvassa pehmeäksi ja lisää paprikajauhe sekä tomaattisose. Lisää metsäsienitahna, liemi ja kerma. Anna hautua sakeaksi kastikkeeksi. Laita porsaanrintaviipaleet gn- vuokaan ja kuumenna kannen alla peitettynä kunnes sisälämpö on vähintään +65 astetta. Käristä tatit rasvassa ja annostele kastikkeen kanssa lihojen päälle. Tarjoa suolakurkun ja pikkelöidyn punasipulin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet