Kolmen pavun jauhelihakeitto

Annosmäärä:

Ainekset:

0.05lrypsiöljy
0.5kgSipulikuutio
1.2kgPerunakuutio
0.005kgMaustepippuri
2kplLaakerinlehti
0.2kgTomattimurska
0.03kgValkosipulimurska
2lVesi
0.02kgLihaliemijauhe, vähäsuolainen
1kgHK Ruskistettu nauta-sika jauheliha kypsä (8474)
0.15kgKidneypapu, keitetty
0.15kgValkopapu, keitetty
0.2kgNeulapapu

Valmistusohje:
1. Kuullota sipulit, perunat ja mausteet öljyssä.

2. Lisää vesi ja lihaliemi, anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä.

3. Lisää joukkoon jauheliha sekä pavut ja kuumenna tarjolle.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet