
Nam Jim - possu salaatti
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha
Ainekset:
HK Porsaan ulkofile, leivitys | ||
4 | kpl | 1,5 cm 3620 HK Viljaporsaan ulkofilee, puhdistettu (3620) |
2 | dl | vehnäjauhoa |
2 | tl | suolaa |
0.5 | tl | paprikajauhetta |
0.5 | tl | chilijauhetta |
kuivattua inkivääriä | ||
mustapippuria | ||
2 | dl | pankojauhoa |
2 | kpl | kananmuna |
Valmistusohje:
Sekoita vehnäjauhoon mausteet. Leivitä HK porsaan ulkofileen siivu (vehnäjauho-muna-pankojauho).
Ainekset:
1 | pkt | lasinuudelia |
1 | pkt | sokeriherneitä |
1 | pnt | korianteria |
1 | kpl | granaattiomenaa |
100 | g | cashewpähkinää paahdettuna |
1 | kpl | paksoi |
Valmistusohje:
Suikaloi sokeriherneet ja paksoi. Käytä paksoi nopeasti pannulla. Paahda cashewpähkinät uunissa 160 °C 7 minuuttia ja mausta kevyesti suolalla. Irroita granaatti omenan siemenet. Hienonna korianteri. Kiehauta 1 litra vettä ja kaada se lasinuudeleiden päälle. Anna seisoa 4 minuuttia ja siivilöi. Huuhtele kylmällä vedellä.
Makean tulinen kastike “nam jim”
Ainekset:
1 | kpl | chiliä |
1 | kpl | solo valkosipulia |
2 | kpl | limen mehua |
1 | kpl | limen kuorta |
2 | rkl | pähkinäöljyä |
1 | rkl | kalakastiketta |
1 | tl | sokeria |
1 | dl | korianteria |
ripaus suolaa |
Valmistusohje:
Sekoita raaka-aineet ja mausta tarvittaessa kevyesti suolalla.
1 kpl annossalaatti sisältää:
80 g keitettyä lasinuudelia
40 g pakoi suikaletta
40 g sugarsnaps suikaletta
20 g granaattiomenan siemeniä
15 g cashewpähkinä
5 g korianteria
1 kpl (100 g) leivitettyä, paistettua ja suikaloitua porsaan ulkofileetä
2 rkl Nam Jim -kastiketta erikseen