Nam Jim - possu salaatti

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

HK Porsaan ulkofile, leivitys
4kpl1,5 cm 3620 HK Viljaporsaan ulkofilee, puhdistettu (3620)
2dlvehnäjauhoa
2tlsuolaa
0.5tlpaprikajauhetta
0.5tlchilijauhetta
kuivattua inkivääriä
mustapippuria
2dlpankojauhoa
2kplkananmuna

Valmistusohje:
Sekoita vehnäjauhoon mausteet. Leivitä HK porsaan ulkofileen siivu (vehnäjauho-muna-pankojauho).

Ainekset:

1pktlasinuudelia
1pktsokeriherneitä
1pntkorianteria
1kplgranaattiomenaa
100gcashewpähkinää paahdettuna
1kplpaksoi

Valmistusohje:
Suikaloi sokeriherneet ja paksoi. Käytä paksoi nopeasti pannulla. Paahda cashewpähkinät uunissa 160 °C 7 minuuttia ja mausta kevyesti suolalla. Irroita granaatti omenan siemenet. Hienonna korianteri. Kiehauta 1 litra vettä ja kaada se lasinuudeleiden päälle. Anna seisoa 4 minuuttia ja siivilöi. Huuhtele kylmällä vedellä.

Makean tulinen kastike “nam jim”

Ainekset:

1kplchiliä
1kplsolo valkosipulia
2kpllimen mehua
1kpllimen kuorta
2rklpähkinäöljyä
1rklkalakastiketta
1tlsokeria
1dlkorianteria
ripaus suolaa

Valmistusohje:
Sekoita raaka-aineet ja mausta tarvittaessa kevyesti suolalla.

1 kpl annossalaatti sisältää:
80 g keitettyä lasinuudelia
40 g pakoi suikaletta
40 g sugarsnaps suikaletta
20 g granaattiomenan siemeniä
15 g cashewpähkinä
5 g korianteria
1 kpl (100 g) leivitettyä, paistettua ja suikaloitua porsaan ulkofileetä
2 rkl Nam Jim -kastiketta erikseen