Rosmariinin ja valkosipulin kanssa paistettua porsaan ulkofileetä

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

2kplrosmariininoksaa
4kplvalkosipulinkynttä murskattuna
rouhittua mustapippuria
2rkloliiviöljyä
2kgHK Rypsiporsas® ulkofilee makurasvalla (1161)
Voita ja rypsiöljyä paistamiseen
0.1l sherryviinietikkaa
0.5ltummaa kanalientä

Valmistusohje:
Tee porsaanfileen rasvakerrokseen viillot noin sentin välein. Laita liha, rosmariini, valkosipulinkynnet, pippuri ja oliiviöljy vakuumipussiin ja sulje huolellisesti. Kypsennä vesihauteessa +65 °C 1½ h. Anna vetäytyä hetki tai jäähdytä jos käytät lihan myöhemmin.

Poista liha pakkauksesta ja ruskista pinnat voi-rypsiöljyseoksessa. Nosta liha vetäytymään ennen leikkaamista. Lisää paistorasvan joukkoon etikka sekä kanaliemi. Keitä voimakkaasti kiehuen kunnes seos on sakean siirappimaista. Leikkaa liha annospaloiksi ja sivele pinnat reduktiolla.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet