Salottisipuli-possupata ja lanttiperunat

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

0.2lvoita tai rypsiöljyä
1kgsalottisipulia, kokonainainen ja kuorittu
0.1kgvalkosipulia
0.3lpunaviinietikkaa
0.08kgDijon-sinappia
0.1kgsoijakastiketta
2llihalientä
0.075kgmaissitärkkelystä suurustamiseen
3kgHK Viljaporsaan ylikypsä paistipala 2 x 3 kg pakaste (7449)

Lanttiperunat

Ainekset:

Rypsiöljyä paistamiseen
3kgesikeitettyjä perunaviipaleita
suolaa, mustapippuria ja timjamia

Valmistusohje:
Valmista kastike, ruskista sipulit rasvassa ja lisää etikka, sinappi ja soija. Lisää lihaliemi ja suurusta kastikkeeksi. Lisää joukkoon lihat ja kuumenna. Viimeistele tuoreilla yrteillä.

Paista perunat rasvakeittimessä rapeiksi. Mausta ja viimeistele yrteillä.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet