
Porsaanpaistia ja kapriksella maustettua kahden pippurin kermakastiketta
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha
Ainekset:
0.2 | l | voita tai rypsiöljyä |
0.8 | kg | sipulikuutioita |
0.05 | kg | valkosipulia |
0.5 | kg | HK Kahden pippurin -maustetahna (7390) |
3 | kg | HK Viljaporsaan ylikypsä paistipala 2 x 3 kg pakaste (7449) |
2 | l | lihalientä |
0.075 | kg | maissitärkkelystä suurustamiseen |
0.8 | kg | ruokakermaa |
0.2 | kg | kapriksia liemineen |
persiljaa viimeistelyyn |
Valmistusohje:
Kuullota sipulit pehmeäksi rasvassa, lisää maustetahna. Lisää sipulien joukkoon lihaliemeen sekoitettu maissitärkkelys. Kuumenna kiehuvaksi ja anna saostua. Lisää lihat ja kerma. Viimeistele kapriksilla ja tuoreilla yrteillä.