Porsaanpaistia ja kapriksella maustettua kahden pippurin kermakastiketta

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

0.2lvoita tai rypsiöljyä
0.8kgsipulikuutioita
0.05kgvalkosipulia
0.5kgHK Kahden pippurin -maustetahna (7390)
3kgHK Viljaporsaan ylikypsä paistipala 2 x 3 kg pakaste (7449)
2llihalientä
0.075kgmaissitärkkelystä suurustamiseen
0.8kgruokakermaa
0.2kg kapriksia liemineen
persiljaa viimeistelyyn

Valmistusohje:
Kuullota sipulit pehmeäksi rasvassa, lisää maustetahna. Lisää sipulien joukkoon lihaliemeen sekoitettu maissitärkkelys. Kuumenna kiehuvaksi ja anna saostua. Lisää lihat ja kerma. Viimeistele kapriksilla ja tuoreilla yrteillä.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet