Huberin Huilua ja coleslaw-salaattia

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat

Ainekset:

3pktHK Maakarit® Chef's Special Huberin Huilu

Coleslaw

Ainekset:

½kplvalkokaali
1kplporkkana
½pntlehtipersiljaa silputtuna
2rklvaaleaa viinietikkaa
150gmajoneesia
1rklsokeria
suolaa
mustapippuria myllystä
2rklrypsiöljyä paistamiseen

Valmistusohje:
Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon viinietikka ja anna maustua tunnin ajan. Valuta kaali ja porkkana huolellisesti. Sekoita joukkoon persiljasilppu, majoneesia, sokeria, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Jätä maustumaan.

Paista makkarat pienessä määrässä rypsiöljyä keskilämmöllä noin kymmenen minuuttia, kunnes makkaroissa on kaunis paistopinta ja ne ovat kauttaaltaan kuumia.

Tarjoa makkarat coleslaw-salaatin kera.