Uuninakit ja curry-ketsuppia, paahdettuja juureksia ja perunasosetta

Annosmäärä:

Ainekset:

1.2kgHK Broilerinakki kuoreton 3 kg (5255)
2.0kgHK Perunasose 4 kg (7931)
0.3kgkuorittua porkkanaa tikkuina
0.3 kgkuorittua punajuurta tikkuina
0.15kgkuorittua palsternakkaa tikkuina
0.15kgsipulia lohkoina
0.03kghunajaa
0.003kglehtipersiljaa
suolaa ja pippuria

Curry Ketsuppi

Ainekset:

0.4kgketsuppia
0.050kgHK Keltainen chili-curry –maustetahna (7393)
0.010kgomenasosetta
suolaa

Valmistusohje:
Laita juurekset GN-vuokaan, mausta, hunajalla, suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa 200 °C 15 min. Viimeistele persiljalla. Lado nakit GN-vuokaan ja paista uunissa 175 °C 10 min. Kuumenna perunamuusi ohjeiden mukaan. Ketsuppi: Sekoita ainekset ja tarjoile.