Feta-nauta kebab mureke, paahdettua tomaattia

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Naudanliha

Ainekset:

1kgHK Naudan jauheliha 15-17 %  (3679)
0.08kgkorppujauhoja
0.3kgkreikkalaista jogurttia
0.2kgfetajuustoa
0.03kgpersiljaa
0.005kgmustapippuria
0.005kgjuustokuminaa
2kplkananmunaa
0.02kgsuolaa

Lisäksi

Ainekset:

0.8kgkirsikkatomaattia
Suolaa, mustapippuria
0.02kgoliiviöljyä
0.02kgvalkosipulinkynsiä
0.05kg valkoviinietikkaa
0.03kglehtipersiljaa

Valmistusohje:
Sekoita murekkeen ainekset keskenään taikinaksi ja anna vetäytyä 2 tuntia, mieluiten yön yli. Muotoile taikina murekkeiksi uunivuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla +160 °C, 20 %, kunnes sisälämpö on 72 °C ja pinta on ruskistunut.  

Mausta tomaatit suolalla, mustapippurilla, oliiviöljyllä ja valkosipulilla. Paahda tomaatit nopeasti kuumassa uunissa +220 °C n. 5 minuuttia. Lisää loput ainekset ja jäähdytä.