Naudan BBQ-ribs ja rapeaa valkosipulia

Annosmäärä:

Ainekset:

1.5kgTamminen Rotukarja naudan ylikypsä ribs (9626)
0.10lBBQ Hickory- maustekastiketta
0.1kgvalkosipulinkynsiä
0.2lrypsiöljyä
suolaa
rypsiöljyä

Valmistusohje:
Kuumenna kyljysrivi pakkauksessaan höyryuunissa n. +95 °C noin 45 minuuttia. Avaa pakkaus ja lisää haudutusliemi BBQ-kastikkeen joukkoon ja kiehauta kunnes kastike saostuu. Leikkaa kyljysrivi annospaloiksi ja sivele BBQ-kastikkeella. Käytä lihat kuumassa uunissa +220 °C noin 3-5 minuuttia kunnes pinta paahtuu kevyesti. Kutteroi valkosipulit hienoksi rouheeksi. Paista rapeaksi rypsiöljyssä, valuta ja mausta suolalla. Viimeistele kuumat kyljykset valkosipulirouheella ja ruohosipulilla.