Grillattua kananpojan koipea mojo rojo ja neulapapuja

Annosmäärä:

Ainekset:

1.8kgKariniemen Kananpojan Koipireisi, luuton nahalla miedosti suolattu n. 4 kg (2471)
0.1kgHK Mojo Rojo -maustetahna 1 kg (7397)
0.02kgvalkosipulimurskaa
0.02lrypsiöljyä

Lisäksi

Ainekset:

0.2kgpunasipulilohkoja
0.1lpunaviinietikkaa
0.04kgsokeria
0.01kgsuolaa
0.6kgneulapapuja

Valmistusohje:
Sekoita tuoremaustetahna, valkosipuli ja öljy keskenään. Lisää mausteseos lihojen joukkoon. Anna maustua 2-3 tuntia, mieluiten yön yli. Grillaa lihat ylikypsiksi. Sekoita etikka, sokeri ja suola sipulien joukkoon ja anna maustua 2-3 tuntia. Ryöppää pavut ja sekoita tarjoiluvaiheessa joukkoon marinoidut sipulit.