
Savustettua porsaan kassleria, paistettuja herkkusieniä ja balsamiviinietikkaa
Annosmäärä:
Ainekset:
1.7 | kg | Tamminen savustettu porsaan kassler |
0.05 | kg | väkevää amerikkalaistyylistä sinappia |
0.1 | kg | vihreitä yrttejä, korianteria, persiljaa, timjamia |
0.05 | l | oliiviöljyä |
Lisäksi
Ainekset:
0.5 | kg | herkkusieniä |
0.05 | kg | voita |
0.02 | l | rypsiöljyä |
0.01 | kg | valkosipulimurskaa |
3 | oksaa tuoretta timjamia | |
0.05 | l | balsamiviinietikkaa |
suolaa, mustapippuria |
Valmistusohje:
Kuumenna kassler pakkauksessaan höyryuunissa noin +95 °C noin 45 minuuttia. Valuta liemi. Sekoita sinappi, yrtit ja öljy keskenään sakeaksi tahnaksi. Sivele tahna lihan pintaa ja käytä kuumassa uunissa 220 °C noin 5 minuuttia. Leikkaa viipaleiksi.
Ruskista herkkusienet voi-kasviöljyseoksessa, lisää joukkoon riivittyä timjamia ja mausta lopuksi balsamiviinietikalla. Annostele paistos liemineen kuuman lihan pinnalle.