Savustettua porsaan kassleria, paistettuja herkkusieniä ja balsamiviinietikkaa

Annosmäärä:

Ainekset:

1.7kgTamminen savustettu porsaan kassler
0.05kgväkevää amerikkalaistyylistä sinappia
0.1kgvihreitä yrttejä, korianteria, persiljaa, timjamia
0.05loliiviöljyä

Lisäksi

Ainekset:

0.5kgherkkusieniä
0.05kgvoita
0.02lrypsiöljyä
0.01kgvalkosipulimurskaa
3oksaa tuoretta timjamia
0.05lbalsamiviinietikkaa
suolaa, mustapippuria

Valmistusohje:
Kuumenna kassler pakkauksessaan höyryuunissa noin +95 °C noin 45 minuuttia. Valuta liemi. Sekoita sinappi, yrtit ja öljy keskenään sakeaksi tahnaksi. Sivele tahna lihan pintaa ja käytä kuumassa uunissa 220 °C noin 5 minuuttia. Leikkaa viipaleiksi. Ruskista herkkusienet voi-kasviöljyseoksessa, lisää joukkoon riivittyä timjamia ja mausta lopuksi balsamiviinietikalla. Annostele paistos liemineen kuuman lihan pinnalle.