

Ylikypsä rotukarjan chuck roll, chimichurri-kastiketta ja parmesaanijuustoa
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Annoskoko
Saanto
1500 gHuomioithan, että annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Tarvittaessa voitte kääntyä koekeittiömme puoleen!
Ainekset
1.2 kg | Tamminen Naudan ylikypsä chuck roll n. 1,5 kg (9617) |
0.05 l | valkoviinietikkaa |
0.1 l | oliiviöljyä |
1 tl | suolaa |
2 tl | sokeria |
2 kpl | valkosipulinkynsiä hienonnettuna |
3 kpl | kevätsipulia hienonnettuna |
1 kpl | chilipaprikaa pieninä kuutioina |
0.1 l | korianteria hienonnettuna |
0.05 l | lehtipersiljaa hienonnettuna |
2 rkl | oreganoa hienonnettuna |
Valmistusohje
- Kuumenna lihat pakkauksessaan höyryuunissa 95°C noin 45 minuuttia. Valmista chimichurri sekoittamalla kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa.
- Avaa lihan pakkaus ja kaada liemi kattilaan, keitä kunnes neste saostuu. Sekoita joukkoon muutama ruokalusikallinen voita tai oliiviöljyä ja siirrä sivuun odottamaan lihan viimeistelyä.
- Ruskista tai grillaa lihan pinta nopeasti ja sivele pinnalle haudutusliemi, tarjoile chimichurrin kanssa.