Ylikypsä rotukarjan chuck roll, chimichurri-kastiketta ja parmesaanijuustoa

Annosmäärä:

Ainekset:

1.2kgTamminen Naudan ylikypsä chuck roll n. 1,5 kg (9617)
0.05lvalkoviinietikkaa
0.1loliiviöljyä
1tlsuolaa
2tlsokeria
2kplvalkosipulinkynsiä hienonnettuna
3kplkevätsipulia hienonnettuna
1kplchilipaprikaa pieninä kuutioina
0.1lkorianteria hienonnettuna
0.05llehtipersiljaa hienonnettuna
2rkloreganoa hienonnettuna

Valmistusohje:
Kuumenna liha pakkauksessaan höyryuunissa noin +95 °C noin 45 minuuttia. Valmista chimichurri sekoittamalla kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa. Avaa lihan pakkaus ja kaada liemi kattikaan. Kiehauta kunnes neste saostuu. Sekoita joukkoon muutama ruokalusikallinen voita tai oliiviöljyä. Siirrä sivuun odottamaan lihan viimeistelyä. Ruskista tai grillaa lihan pinta nopeasti ja sivele pinnalle haudutusliemi. Tarjoa kastikkeen kanssa.