Pippurista porsaan sisäfileetä

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

300gViljaporsaan sisäfilee 1727
suola
pippuri
1rklvoita paistamiseen
1rklrypsiöljyä paistamiseen

Rakuunaporkkanat

Ainekset:

200gnaattiporkkanoita
0.5ruukkua tuoretta rakuunaa
2rklvoita
suolaa
rouhittua mustapippuria

Pippurikermakastike

Ainekset:

2dlkuohukermaa
40gHK kahden pippurin-maustetahna 7390
1kplsipuli
1tldijon Sinappia
suolaa
voita

Lisäksi

Ainekset:

murskattuja viher-, rosé- ja mustapippureita

Valmistusohje:
 (n. 30 min)

Halkaise porkkanat tarvittaessa pitkittäin niin, että ne ovat noin etusormen paksuisia. Paahda porkkanoita 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia, kunnes alkavat pehmenemään. Lisää mukaan voi ja jatka paahtamista, kunnes voi alkaa tummumaan. Ota vuoka pois uunista ja ripottele päälle hienonnettu rakuuna, suola sekä muutama rouhaisu mustapippuria. Pyörittele porkkanoita paahtuneessa rakuunavoissa.

Leikkaa sisäfileestä noin 1-2cm paksuisia pihvejä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista pihvit paistinpannulla rypsiöljyn ja voin kera. Paista noin 2minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat kypsiä. Ota pihvit vetäytymään.

Hienonna sipuli. Kuumenna voi paistinpannulla ja kuullota sipuli. Laita kaikki kastikkeen raaka-aineet kattilaan ja hauduta 5 minuuttia. Kiehauta ja tarkista maku.

Tarjoa sisäfilee rakuunaporkkanoiden sekä kermaisen pippurikastikkeen kera. Viimeistele rouhituilla pippureilla.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet