
Chicken Red curry
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri
Ainekset:
0.750 | kg | Kariniemen Kananpojan Fileesuikale |
0.200 | l | rypsiöljyä |
0.400 | kg | parsakaalilastuja / tuoreita vihanneksia |
0.050 | kg | HK Punainen curry- maustetahna 1 kg |
0.200 | kg | tomaattimurskaa |
0.400 | kg | ruokakermaa |
suolaa | ||
tuoretta korianteria | ||
maissitärkkelystä |
Valmistusohje:
Ruskista broilerisuikaleet ja sipulikuutiot. Lisää maustetahna ja anna hautua pari minuuttia. Lisää loput aineet, suurusta maissitärkkelyksellä ja hauduta n. 20 min. Anna valmiin kastikkeen vetäytyä n. 30 min., jotta maut tulevat parhaiten esiin. Koristele kastike hienonnetulla korianterilla.
Vaihtoehtona broilersuikaleille voit käyttää kypsiä tai raakoja, leikattuja liha, kala, broileri, tai vihannes tuotteita.