
Tandoori chicken
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri
Ainekset:
0.750 | kg | Kariniemen kananpojan Paistileike miedosti suolattu |
0.050 | kg | HK Tandoori -maustetahna 1 kg |
0.015 | l | rypsiöljyä |
0.400 | kg | parsakaalilohkoja / tuoreita vihanneksia |
0.200 | kg | sipulikuutioita |
0.200 | l | turkkilaista jogurttia |
0.400 | l | ruokakermaa |
0.002 | kg | suolaa |
tuoretta korianteria | ||
maissitärkkelystä |
Valmistusohje:
Hiero maustetahna broileripaloihin. Freesaa sipuli öljyssä ja lisää broileripalat ja ruskista. Lisää kerma ja suola. Anna kiehahtaa ja lisää jogurtti. Suurusta tarvittaessa maissitärkkelyksellä. Anna valmiin kastikkeen vetäytyä n. 10 min., jotta maut tulevat parhaiten esiin. Koristele kastike hienonnetulla korianterilla. Suurusta tarvittaessa.
Vaihtoehtona voit käyttää kypsiä tai raakoja, leikattuja liha, kala, broileri, tai vihannestuotteita.