
Texmex-nakkikeitto
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat
Ainekset:
3.000 | l | Vettä |
0.050 | kg | Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0.050 | kg | Taco mausteseosta, Santa Maria |
1.500 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta |
0.900 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta |
0.800 | kg | Maissia (säilyke) |
0.060 | kg | Valkosipulimurskaa |
0.140 | kg | Tomaattipyreetä |
0.050 | kg | Jalapenomurskaa |
1.000 | kg | HK Sydämellinen nakkipaloja 3 kg |
0.100 | kg | Persiljaa, hienonnettu, pakaste |
Valmistusohje:
Mittaa pataan vesi, kanaliemijauhe ja
tacomausteseos. Kiehauta.
Lisää peruna-sipulisekoitus, kasvissekoitus,
valutetut maissit, valkosipuli, tomaattipyree sekä
jalapenot ja hauduta noin 15 minuuttia.
Lisää nakkipalat sekä persilja. Hauduta vielä noin 10
minuuttia, kunnes nakit ovat kuumia ja keiton
lämpötila on vähintään 75 astetta.
Tarjoiluvuoka GN 1/2-150 mm.