Texmex-nakkikeitto

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat

Ainekset:

3.000lVettä
0.050kgKanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0.050kgTaco mausteseosta, Santa Maria
1.500kgApetit Peruna-sipulisekoitusta
0.900kgApetit Pomodoro Rosso sekoitusta
0.800kgMaissia (säilyke)
0.060kgValkosipulimurskaa
0.140kgTomaattipyreetä
0.050kgJalapenomurskaa
1.000kgHK Sydämellinen nakkipaloja 3 kg
0.100kgPersiljaa, hienonnettu, pakaste

Valmistusohje:
Mittaa pataan vesi, kanaliemijauhe ja tacomausteseos. Kiehauta.
Lisää peruna-sipulisekoitus, kasvissekoitus, valutetut maissit, valkosipuli, tomaattipyree sekä jalapenot ja hauduta noin 15 minuuttia. Lisää nakkipalat sekä persilja. Hauduta vielä noin 10 minuuttia, kunnes nakit ovat kuumia ja keiton lämpötila on vähintään 75 astetta. Tarjoiluvuoka GN 1/2-150 mm.