Pasta-broilerikeitto

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri

Ainekset:

4.000lVettä
0.100kgKanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
1.500kgApetit Peruna-sipulisekoitusta
1.500kgApetit Suomiwok-kasviksia
1.000kgKariniemen Broilerin Jauhelihaa, ruskistettu 3 kg
0.400kgPastaa, penne, täysjyvä
0.050kgBasilikaa, pakaste
0.050kgPersiljaa, hienonnettu, pakaste

Valmistusohje:
Mittaa pataan vesi ja kanaliemijauhe. Kiehauta. Lisää peruna-sipulisekoitus sekä suomiwok ja hauduta noin 15 minuuttia. Kuumenna jauheliha omassa pussissaan höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi keittoon.
Lisää jauheliha, pasta sekä yrtit. Hauduta vielä noin 10 minuuttia, kunnes pasta on kypsää ja keiton lämpötila on vähintään 75 astetta.

Tarjoiluvuoka GN 1/2-150 mm.