
Paneroidut kalapihvit, hernerouhe ja perunasose
Annosmäärä:
Ainekset:
2.400 | kg | Apetit Paneroituja kalapihvejä |
Valmistusohje:
Lado kalapihvit limittäin jäisinä tai
kohmeisina vuokaspraylla voideltuihin
GN 1/1-65 mm vuokiin.
Kuumenna uunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Hernerouhe
Ainekset:
1.000 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä |
0.100 | kg | Majoneesia |
0.050 | l | Sitruunamehua |
0.005 | kg | Suolaa |
0.010 | kg | Persiljaa |
Valmistusohje:
Kuumenna herneet yhdistelmäuunissa
150 asteessa, kosteus 45 % noin 7-8 minuuttia.
(Kasvisten sisälämpötila tulee olla 75-85 astetta.)
Jäähdytä.
Punnitse kaikki ainekset yleiskoneen kulhoon ja pyöräytä kevyesti,
kunnes ainekset ovat sekaisin ja herneet ovat osittain murskaantuneita.
Perunasose
Ainekset:
1.700 | kg | Apetit Perunamuusia |
0.300 | l | Kevytmaitoa |
Valmistusohje:
Kaada perunamuusi kohmeisena
GN 1/1-65 mm vuokaan, lisää neste.
Nosta vuoka valmiiksi höyrystettyyn uuniin.
Höyrykeitä 100 asteessa noin 25-30 minuuttia
ilman kantta. Sekoita.
Painekeittoaika (0,5 bar) n. 20 min.