Paneroidut kalapihvit, hernerouhe ja perunasose

Annosmäärä:

Ainekset:

2.400kgApetit Paneroituja kalapihvejä

Valmistusohje:
Lado kalapihvit limittäin jäisinä tai kohmeisina vuokaspraylla voideltuihin
GN 1/1-65 mm vuokiin.

Kuumenna uunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Hernerouhe

Ainekset:

1.000kgApetit Kotimaisia Herneitä
0.100kgMajoneesia
0.050lSitruunamehua
0.005kgSuolaa
0.010kgPersiljaa

Valmistusohje:
Kuumenna herneet yhdistelmäuunissa 150 asteessa, kosteus 45 % noin 7-8 minuuttia. (Kasvisten sisälämpötila tulee olla 75-85 astetta.)
Jäähdytä.
Punnitse kaikki ainekset yleiskoneen kulhoon ja pyöräytä kevyesti, 
kunnes ainekset ovat sekaisin ja herneet ovat osittain murskaantuneita.

Perunasose

Ainekset:

1.700kgApetit Perunamuusia
0.300lKevytmaitoa

Valmistusohje:
Kaada perunamuusi kohmeisena 
GN 1/1-65 mm vuokaan, lisää neste.
Nosta vuoka valmiiksi höyrystettyyn uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa noin 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita.

Painekeittoaika (0,5 bar) n. 20 min.