Porkkananapit, tomaatti-kasviskastike ja porkkananuudelit

Annosmäärä:

Ainekset:

2.600kgApetit Porkkananappeja

Tomaatti-kasviskastike

Ainekset:

0.010lMildola Rypsiöljyä
0.400kgApetit Pomodoro Rosso sekoitusta
0.500kgTomaattimurskaa
0.150lVettä
0.010kgKasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0.001kgOreganoa, kuivattu
0.001kgTimjamia, kuivattu
0.001kgMustapippuria, rouhe
0.002kgSuolaa
0.003kgSokeria

Porkkananuudelit

Ainekset:

1.300kgNuudeleita
0.700kgApetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita

Mausteöljy

Ainekset:

0.130lSoijakastiketta, makea, Ketjap Manis
0.050lMildola Rypsiöljyä
0.050kgSeesaminsiemeniä

Valmistusohje:
Kaada jäiset tai kohmeiset porkkananapit voideltuihin GN 1/1-65 mm vuokiin. Kuumenna uunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Kuumenna öljy padassa. Lisää kasvissekoitus ja kuullota hetki niin, että neste hiukan haihtuu. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Kiehauta ja anna hautua noin 20 minuuttia.

Liota nuudelit vedessä ja valuta. Kuumenna valutetut nuudelit ja porkkanasuikaleet GN-vuoassa höyrytoiminnolla noin 10 minuuttia. Valmista mausteöljy sekoittamalla keskenään soijakastike, rypsiöljy ja seesaminsiemenet. Sekoita mausteöljy kuumien porkkananuudelien joukkoon.