Vastuulliset kalapyörykät, pinaatti-jogurttikastike ja kaura-juureslisäke

Annosmäärä:

Ainekset:

2.400kgApetit Kalapyöryköitä, msc, kypsä 4 kg

Valmistusohje:
Kuumenna kalapyörykät jäisinä kiertoilmauunissa 160 °C noin 30 min tai yhdistelmätoiminnolla 160 °C kosteus 50 % noin 20-25 minuuttia.

Pinaatti-jogurttikastike

Ainekset:

0.250kgApetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0.750kgJogurttia, maustamaton, laktoositon
0.005kgSuolaa
0.020kgSokeria
0.001kgMustapippuria, rouhe

Valmistusohje:
Kuumenna pinaattipalat yhdistelmäuunissa 150 asteessa noin 14 minuuttia, kosteus 40 %. Jäähdytä pinaatti. Sekoita jogurtti, jäähdytetty pinaatti ja mausteet keskenään. Anna maustua hetki kylmässä.

Kaura-juureslisäke

Ainekset:

1.000kgKypsiä kauranjyviä, Myllärin
1.000kgApetit Kotimaiset Pienet Juureskuutioita
0.100lMildola Rypsiöljyä
0.003kgSuolaa
0.003kgPersiljaa, kuivattu
0.003kgTimjamia, kuivattu

Valmistusohje:
Punnitse kaikki ainekset vuokaan ja sekoita ne hyvin keskenään. Paahda uunissa 170 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita.