
Vastuulliset kalapyörykät, pinaatti-jogurttikastike ja kaura-juureslisäke
Annosmäärä:
Ainekset:
2.400 | kg | Apetit Kalapyöryköitä, msc, kypsä 4 kg |
Valmistusohje:
Kuumenna kalapyörykät jäisinä kiertoilmauunissa
160 °C noin 30 min tai yhdistelmätoiminnolla 160 °C kosteus 50 % noin 20-25 minuuttia.
Pinaatti-jogurttikastike
Ainekset:
0.250 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0.750 | kg | Jogurttia, maustamaton, laktoositon |
0.005 | kg | Suolaa |
0.020 | kg | Sokeria |
0.001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
Valmistusohje:
Kuumenna pinaattipalat yhdistelmäuunissa
150 asteessa noin 14 minuuttia, kosteus 40 %.
Jäähdytä pinaatti.
Sekoita jogurtti, jäähdytetty pinaatti ja mausteet
keskenään.
Anna maustua hetki kylmässä.
Kaura-juureslisäke
Ainekset:
1.000 | kg | Kypsiä kauranjyviä, Myllärin |
1.000 | kg | Apetit Kotimaiset Pienet Juureskuutioita |
0.100 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0.003 | kg | Suolaa |
0.003 | kg | Persiljaa, kuivattu |
0.003 | kg | Timjamia, kuivattu |
Valmistusohje:
Punnitse kaikki ainekset vuokaan ja sekoita ne hyvin
keskenään.
Paahda uunissa 170 asteessa noin 20 minuuttia.
Sekoita.