
Rapea kananpojan sisäfilee, hernerouhe ja kasvisriisi
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri
Hernerouhe
Ainekset:
1.000 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä |
0.100 | kg | Majoneesia |
0.050 | l | Sitruunamehua |
0.005 | kg | Suolaa |
0.005 | kg | Persiljaa |
1.200 | kg | Kariniemen Kananpojan Rapea paneroitu sisäfileetä |
Valmistusohje:
Kuumenna herneet yhdistelmäuunissa.
150 asteessa, kosteus 45 % noin 7-8 minuuttia.
(Kasvisten sisälämpötila tulee olla 75-85 astetta.)
Jäähdytä.
Punnitse kaikki ainekset yleiskoneen kulhoon
ja pyöräytä kevyesti, kunnes ainekset ovat
sekaisin ja herneet ovat osittain
murskaantuneita.
Lado kanat GN-vuokaan ja kuumenna uunissa 180
asteessa noin 12-15 minuuttia, kunnes sisälämpötila on
vähintään 75 astetta.
(Sulatettuna noin 8-10 minuuttia.)
Kasvisriisi
Ainekset:
0.300 | kg | Täysjyväriisiä |
1.000 | kg | Apetit Paola kasvissekoitusta |
0.010 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
1.200 | l | Vettä |
Valmistusohje:
Punnitse vuokaan riisi ja kaada päälle puoli pussia
kasvissekoitusta.
Ripottele päälle kasvisliemijauhe ja lisää vesi.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 170 asteessa, kosteus
50 % noin 60 minuuttia.