
Punajuuripyörykät, pinaatti-jogurttikastike ja kasvisriisi
Annosmäärä:
Pinaatti-jogurttikastike
Ainekset:
0.300 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0.800 | kg | Jogurttia, maustamaton, laktoositon |
0.005 | kg | Suolaa |
0.200 | kg | Sokeria |
0.001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
Valmistusohje:
Kaada punajuuripyörykät jäisinä tai kohmeisina
voideltuihin GN 1/1-65 mm vuokiin.
Paista 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Kuumenna pinaattipalat yhdistelmäuunissa
150 asteessa noin 14 minuuttia, kosteus 40 %.
Jäähdytä pinaatti.
Sekoita jogurtti, jäähdytetty pinaatti ja mausteet
keskenään.
Anna maustua hetki kylmässä.
Kasvisriisi
Ainekset:
0.300 | kg | Täysjyväriisiä |
1.000 | kg | Apetit Paola kasvissekoitusta |
0.010 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
1.300 | l | Vettä |
Valmistusohje:
Punnitse vuokaan riisi ja kaada päälle kasvissekoitus.
Ripottele päälle kasvisliemijauhe ja lisää vesi.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 170 asteessa, kosteus
50 % noin 60 minuuttia.