Lihapyörykät, sweet & sour -kastike ja porkkananuudelit

Annosmäärä:

Kastike

Ainekset:

0.050lMildola Rypsiöljyä
0.500kgApetit Suomiwok-kasviksia
0.400kgTomaattimurskaa
0.600lVettä
0.010lEtikkaa
0.100kgChilikastiketta, makeaa
0.010kgLihaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0.020kgSokeria
0.150kgAnanaspaloja, omassa liemessä, säilyke

Suurus

Ainekset:

0.150lVettä
0.030kgMaissitärkkelystä
1.500kgHK Lihapyöryköitä, gluteeniton, pakaste 2×2 kg

Valmistusohje:
Kuullota öljyssä kasvikset. Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, etikka, chilikastike, lihaliemijauhe, sokeri ja valutetut ananaskuutiot. Kuumenna kiehuvaksi.

Valmista suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen.

Kuumenna vielä noin 10 minuuttia, kunnes kastikkeen lämpötila on vähintään 75 astetta.

Lisää lihapyörykät kuuman kastikkeen joukkoon ja kuumenna vielä noin 10 minuuttia, kunnes pyöryköiden sisälämpötila on vähintään 75 astetta.

Porkkananuudelit

Ainekset:

0.750kgApetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita
1.300kgNuudelia

Valmistusohje:
Liota nuudelit vedessä ja valuta. Kuumenna valutetut nuudelit ja porkkanasuikaleet GN-vuoassa höyrytoiminnolla noin 10 minuuttia.

Mausteöljy

Ainekset:

0.130lSoijakastiketta, makea, Ketjap Manis
0.050lMildola Rypsiöljyä
0.050kgSeesaminsiemeniä

Valmistusohje:
Valmista mausteöljy sekoittamalla keskenään soijakastike, rypsiöljy ja seesaminsiemenet. Sekoita mausteöljy kuumien porkkananuudelien joukkoon.