
Sadonkorjuun lihapata
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Naudanliha
Ainekset:
2.000 | l | Vettä |
0.040 | kg | Lihaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0.100 | l | Soijakastiketta |
0.010 | kg | Mustapippuria, rouhe |
1.500 | kg | Apetit Sadonkorjuukasviksia |
0.300 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
Suurus
Ainekset:
0.200 | l | Vettä |
0.040 | kg | Maissitärkkelystä |
1.600 | kg | HK Naudan Paistilastuja, kypsä 3 kg |
0.040 | kg | Persiljaa, hienonnettu, pakaste |
Valmistusohje:
Lisää pataan vesi, liemijauhe, soijakastike,
mustapippuri ja kuumenna kiehuvaksi.
Lisää kasvikset sekä sipulikuutiot ja hauduta
noin 15 minuuttia.
Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko
ajan sekoittaen. Kuumenna.
Kuumenna lihat omassa pussissaan
höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila
on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi
kastikkeisiin.
Lisää kypsät lihat nesteineen kastikkeen joukkoon.
Lisää persilja ja hauduta vielä noin 15 minuuttia.