Sadonkorjuun lihapata

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Naudanliha

Ainekset:

2.000lVettä
0.040kgLihaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0.100lSoijakastiketta
0.010kgMustapippuria, rouhe
1.500kgApetit Sadonkorjuukasviksia
0.300kgApetit Sipulikuutioita, pakaste

Suurus

Ainekset:

0.200lVettä
0.040kgMaissitärkkelystä
1.600kgHK Naudan Paistilastuja, kypsä 3 kg
0.040kgPersiljaa, hienonnettu, pakaste

Valmistusohje:
Lisää pataan vesi, liemijauhe, soijakastike, mustapippuri ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kasvikset sekä sipulikuutiot ja hauduta noin 15 minuuttia.

Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kuumenna.

Kuumenna lihat omassa pussissaan höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin.

Lisää kypsät lihat nesteineen kastikkeen joukkoon. Lisää persilja ja hauduta vielä noin 15 minuuttia.