
Broileri-kasviskastike
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri
Ainekset:
0.030 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0.300 | kg | Tomaattipyreetä |
1.800 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta |
1.500 | l | Vettä |
0.040 | kg | Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
1.200 | kg | Tomaattimurskaa |
0.100 | l | Punaviinietikkaa |
0.010 | kg | Suolaa |
0.050 | kg | Sokeria |
0.005 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0.005 | kg | Timjamia, kuivattu |
Suurus
Ainekset:
0.150 | l | Vettä |
0.100 | kg | Maissitärkkelystä |
1.500 | kg | Kariniemen Kananpojan paistisuikaleita, miedosti suolattu |
Valmistusohje:
Freesaa rypsiöljyssä tomaattipyree ja kasvissekoitus.
Lisää vesi, liemijauhe, tomaattimurska, punaviinietikka
ja mausteet.
Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia.
Sekoita suurus ja lisää kuuman kastikkeen joukkoon
koko ajan sekoittaen.
Hauduta hetki.
Kuumenna paistisuikaleet omassa pussissaan
höyrytoiminnolla 90 asteessa noin 30 minuuttia.
Lisää kanat liemineen kastikkeen joukkoon ja
kuumenna vielä noin 10 minuuttia, kunnes kastikkeen
lämpötila on vähintään 75 astetta.