
Grillibroileri-rucolapizza
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri
1,5 kg pizzapohjaa (á 150 g)
Kastike
Ainekset:
0.6 | kg | tomaattimurskaa |
0.1 | kg | basilikaa |
0.03 | kg | valkosipulimurskaa |
0.05 | l | oliiviöljyä |
Lisäksi
Ainekset:
0.6 | kg | mozzarellajuustoa |
0.8 | kg | Kariniemen Kananpojan Grillattu paistiviipale irtopakaste (7680) |
0.5 | kg | varsiparsakaalia |
0.4 | kg | kirsikkatomaattia |
Viimeistelyyn paiston jälkeen
Ainekset:
0.05 | kg | rucolan versoja |
Valmistusohje:
Nostata pizzataikina valmistajan ohjeen mukaan. Mittaa tomaattimurska, valkosipuli, oliiviöljy ja basilika sekoitusastiaan ja aja seos karkeaksi soseeksi tehosekoittimella.
Kauli taikina ja levitä pinnalle tomaattikastiketta, juustoraaste, broileripaistiviipaleet, parsakaalit sekä tomaatit. Paista kuumassa uunissa 4-5 min pohjan paksuudesta riippuen. Viimeistele paistettu pizza rucolan versoilla.