
Siiderivinegretillä maustettu kanasalaatti
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri
Ainekset:
0.8 | kg | Kariniemen Kananpojan Grillattu fileeviipale irtopakaste (7679) |
0.8 | kg | roomansalaattia |
0.6 | kg | kirsikkatomaattia |
0.08 | kg | vesikrassia |
0.05 | kg | rucolanversoja |
0.1 | kg | leipäkrutonkia |
Siiderivinegrettikastike
Ainekset:
0.01 | l | siideriviinietikkaa |
0.15 | l | oliiviöljyä |
0.03 | kg | dijonsinappia |
suolaa, mustapippuria |
Valmistusohje:
Varaa tarvittava määrä fileetä. Sulata broilerit. Parhaan lopputuloksen saat sulattamalla lihat yön yli kylmiölämpötilassa +2 °C - + 4 °C. Sekoita vinegretin ainekset keskenään ja kokoa salaatti.