Kulhosalaatti grillatusta kananpojasta ja paahdettua varsiparsakaalia, seesami-limevinegrettiä

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri

Ainekset:

1.2kgkeitettyjä kaurajyviä
0.8kgKariniemen Kananpojan Grillattu fileekuutio irtopakaste (7678)
0.7kgavokadoa
0.3kgkeitettyä kananmunaa (6 min)
0.4kgjääsalaattia, suikaloituna
1nippuakevätsipulia, ohuina renkaina

Paahdetut kasvikset

Ainekset:

0.5kgpaahdettua varsiparsakaalia
0.25kgkirsikkatomaattia
0.02loliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria

Seesamivinegrettikastike

Ainekset:

0.2lpaahdettua seesamiöljyä
0.2lsoijakastiketta
0.05kgseesaminsiemeniä
0.1llimemehua

Valmistusohje:
Sulata broilerikuutiot. Parhaan lopputuloksen saat sulattamalla suikaleet yön yli kylmiölämpötilassa +2 °C - + 4 °C. Valmista paahdetut varsiparsakaalit sekä tomaatit. Laita parsakaalit ja tomaatit GN pellille, mausta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Paahda ainekset kuumassa uunissa 180 °C 10 minuuttia, jäähdytä. Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään. Kokoa salaatti esivalmistelluista aineksista.