
Kulhosalaatti grillatusta kananpojasta ja paahdettua varsiparsakaalia, seesami-limevinegrettiä
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri
Ainekset:
1.2 | kg | keitettyjä kaurajyviä |
0.8 | kg | Kariniemen Kananpojan Grillattu fileekuutio irtopakaste (7678) |
0.7 | kg | avokadoa |
0.3 | kg | keitettyä kananmunaa (6 min) |
0.4 | kg | jääsalaattia, suikaloituna |
1 | nippua | kevätsipulia, ohuina renkaina |
Paahdetut kasvikset
Ainekset:
0.5 | kg | paahdettua varsiparsakaalia |
0.25 | kg | kirsikkatomaattia |
0.02 | l | oliiviöljyä |
suolaa ja mustapippuria |
Seesamivinegrettikastike
Ainekset:
0.2 | l | paahdettua seesamiöljyä |
0.2 | l | soijakastiketta |
0.05 | kg | seesaminsiemeniä |
0.1 | l | limemehua |
Valmistusohje:
Sulata broilerikuutiot. Parhaan lopputuloksen saat sulattamalla suikaleet yön yli kylmiölämpötilassa +2 °C - + 4 °C. Valmista paahdetut varsiparsakaalit sekä tomaatit. Laita parsakaalit ja tomaatit GN pellille, mausta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Paahda ainekset kuumassa uunissa 180 °C 10 minuuttia, jäähdytä. Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään.
Kokoa salaatti esivalmistelluista aineksista.