Broileriterriiniä ja aprikoosia

Annosmäärä:

Ainekset:

1.5kgKariniemen Kananpojan Kypsä miedosti suolattu paistileike (7636)
0.05kgaprikooseja (kuivattu)
0.075kgpistaasipähkinöitä
0.05kgryytisinappia
1.5punttiaruohosipulia
0.1kgpunaviinikastiketta
0.015kgsuolaa
0.003kgmustapippuria (rouhittuna)

Valmistusohje:
Poista tarvittaessa luut reisipaloista ja revi lihat suikaleiksi. Lisää massaan pieneksi leikatut aprikoosit, pistaasipähkinät, ryytisinappi, suola, mustapippurirouhe, hienonnettu ruohosipuli ja punaviini-kastike. Sekoita ja tarkista maku. Kun massa on valmis, painele se leivinpaperilla vuorattuun terriinivuokaan ja laita jähmettymään jääkaappiin painavan prässin alle vähintään 3 tunniksi. Leikkaa jähmettyneestä terriinistä annospaloja ja tarjoile.