Savupossulla maustetut kaalikääryleet

Annosmäärä:

Ainekset:

0.6kgHK Naudan jauheliha 15-17 % (3679)
0.3kgHK Rypsiporsas® Ylikypsä kylki (7475)
1kpliso savoijinkaali
1kplhienonnettu sipuli
0.05kgvoita
2kplkananmunaa
1tlmeiramia
1rklsuolaa
0.2lkeitettyä kaurajyviä
0.3lhienonnettua kaalia
0.1ltuoretta rakuunaa
0.2lsiirappia
1.5llihalientä
suolaa
pippuria

Valmistusohje:
Poista kaalista kanta ja laita pehmenemään kuumaan veteen. Irrota lehdet kerästä yksi kerrallaan ja lado työlaudalle. Hienonna osa kaalista. Freesaa sipuli voissa. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Annostele täyte kaalinlehdille ja kääräise rullaksi. Aseta kääryleet voideltuun uunivuokaan ja sivele pinnalle siirappia. Paista aluksi 200 °C:ssa 15 minuuttia. Alenna uunin lämpötila 150 °C:n ja kypsennä 1,5 tuntia.