Piparjuuripihvi possun kasslerista

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

2kgHK Viljaporsaan niska (1625)
suolaa
mustapippuria
0.2kgtuoretta piparjuurta
säilykepunajuurien lientä

Valmistusohje:
Leikkaa kassleri reilun sentin paksuisiksi pihveiksi ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Sivele lihojen pinta kevyesti rypsiöljyllä. Grillaa pihvit miedolla lämmöllä kunnes sisälämpö on noin +82 °C. Kuori ja raasta piparjuuri karkeaksi tikuiksi ja mausta punajuuriliemellä. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Tarjoa lisäkkeeksi paistettuja perunoita ja suolakurkkua.

Kastike

Ainekset:

0.2lmajoneesia
0.2lturkkilaista jogurttia
0.025kgruohosipulia
suolaa