
Piparjuuripihvi possun kasslerista
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha
Ainekset:
2 | kg | HK Viljaporsaan niska (1625) |
suolaa | ||
mustapippuria | ||
0.2 | kg | tuoretta piparjuurta |
säilykepunajuurien lientä |
Valmistusohje:
Leikkaa kassleri reilun sentin paksuisiksi pihveiksi ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Sivele lihojen pinta kevyesti rypsiöljyllä. Grillaa pihvit miedolla lämmöllä kunnes sisälämpö on noin +82 °C.
Kuori ja raasta piparjuuri karkeaksi tikuiksi ja mausta punajuuriliemellä.
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Tarjoa lisäkkeeksi paistettuja perunoita ja suolakurkkua.
Kastike
Ainekset:
0.2 | l | majoneesia |
0.2 | l | turkkilaista jogurttia |
0.025 | kg | ruohosipulia |
suolaa |