Naudan Petit Tender, soija-inkiväärivoita

Ainekset:

1.2kg HK Naudan Takuumurea Petite tender (3401)
suolaa, mustapippuria
voita ja rypsiöjyä paistamiseen

Soija-inkiväärivoi

Ainekset:

0.2kg voita
1pnt kevätsipulia, ohuina renkaina
0.05kginkivääriä, raastettuna
0.05lsoijakastiketta


Lisäksi


endiiviäsalaattia, keltainen & punainen
suolaa, mustapippuria

Valmistusohje:
1. Sekoita maustevoin ainekset keskenään. Muotoile seos pötköksi ja laita kylmään odottamaan viimeistelyä

2. Mausta lihat suolalla ja mustapippurilla. Ruskista lihat kauttaaltaan voi-kasviöljyseoksessa. Kypsennä 100 °C uunissa kunnes sisälämpö on 54-56 astetta, parhaimman lopputuloksen saavutetaan, kun lihan annetaan vetäytyä 30-45 minuuttia

3. Tarjoa rapean endiivisalaatin kanssa.