Raakamakkaraa, mozzarellaa ja paahdettua paprikaa

Ainekset:

2kgpunaista paprikaa
suolaa, timjamia ja mustapippuria
0.6kgHK Maakarit® Juhlaraakamakkaraa (5528) tai HK Maakarit® Livornon Luigia (5566)
0.3kgmozzarellaa
tuoretta basilikaa ja balsamiviinietikkaa
linguine-pastaa, salaattia

Valmistusohje:
1. Pese ja puolita paprikat pituussuuntaan, jätä kanta paikoilleen ja poista siemenet. Aseta paprikat uunipellille kuppi ylöspäin. Mausta kevyesti suolalla, timjamilla ja mustapippurilla.

2. Annostele makkaramassa nokareiksi paprikoiden sisälle. Paahda kuumassa uunissa 190 °C noin 20 minuuttia, kunnes paprikat ovat reilun paahteisia ja makkaramassa on ruskistunut.

3. Revi mozzarella lämpimien paprikoiden päälle ja viimeistele basilikalla sekä balsamiviinietikalla.

4. Tarjoa pastan ja salaatin kera.

(Lisäksi tuoresalaatti)