Vegeleike, salviaa, kaurahelmiä ja sitruunaa

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Muut valmisruuat

Ainekset:

10kplHK Vege Paneroitu leike 90g irtopakaste (9701)
Rypsiöljy
1kplSitruuna, viipaleina
0.04kgMinikapris
Salvian lehtiä

Valmistusohje:
Paista vegeleikkeet rypsiöljyssä rapeiksi. Lisää lopuksi paistorasvan joukkoon salvianlehdet, sitruunaviipaleet sekä kaprikset. Lusikoi seos leikkeiden pinnalle. Tarjoa kaurahelmilisäkkeen kanssa.

Kaurahelmilisäke

Ainekset:

0.05lOliiviöljy
0.15kgSipuli, kuutioitu
0.03kgValkosipuli, hienonnettu
0.8kgKaurahelmiä
1lKasvislientä
0.1kgCreme fraiche
0.05kgParmesaanijuustoa, raastettu
0.04lSitruunamehu
0.1kgMiniluumutomaatteja, puolitettuina
Suolaa
Mustapippuria

Valmistusohje:
Valmista kaurahelmilisäke risoton tapaan. Kuullota hienonnetut sipulit oliiviöljyssä ja lisää kaurahelmet. Lisää joukkoon kasvislientä muutamassa erässä välillä sekoittaen. Tarkista kauran kypsyys ja lisää tarvittaessa kasvislientä. Viimeistele creme fraichella, raastetulla parmesanjuustolla, sitruunamehulla sekä tomaateilla. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet