BBQ-broileria ja halloumijuustoa, jalopenolla maustettua lehtikaalia ja perunasalaattia

Ainekset:

2.5kgKariniemen Kananpojan koipireisi luuton nahalla miedosti suolattu (2471)
0.5kgHalloumijuusto
0.4kgPaprikalohko
0.2lCherry Cola BBQ-kastike

Valmistusohje:
Levitä luuttomat koipireiden työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta lihan pinta mustapippurilla. Laita jokaisen koipireisipalan päälle viipale halloumijuustoa sekä paprikalohko. Kääri liha tiukasti rullalle ja kiinnita varrastikulla.Kypsennä broilerikääröt savustusuunissa tai grillissä kunnes sisälämpö on 82 astetta. Sivele kypsennyksen aikana pintaa BBQ-kastikkeella.

Lehtikaalisalaatti

Ainekset:

0.7kgLehtikaali, varret poistettuna
0.05kgJalopenopala, etikkaliemessä
Suolaa
Mustapippuria

Valmistusohje:
Ryöppää lehtikaalit suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä ja jäähdytä. Mausta jalopenoviipalelilla, suolalla ja mustapippurilla.

Perunasalaatti

Ainekset:

1.4kgPeruna, kypsänä, lohkottuna
0.3kgTäysmajoneesi
0.05kgKokojyvädijonsinappi
0.04lSitruunamehu
Romariini, hienonnettu
Korianteti, hienonnettu

Valmistusohje:
Yhdistä perunasalaatin ainekset ja anna maustua.