
BBQ-broileria ja halloumijuustoa, jalopenolla maustettua lehtikaalia ja perunasalaattia
Ainekset:
2.5 | kg | Kariniemen Kananpojan koipireisi luuton nahalla miedosti suolattu (2471) |
0.5 | kg | Halloumijuusto |
0.4 | kg | Paprikalohko |
0.2 | l | Cherry Cola BBQ-kastike |
Valmistusohje:
Levitä luuttomat koipireiden työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta lihan pinta mustapippurilla. Laita jokaisen koipireisipalan päälle viipale halloumijuustoa sekä paprikalohko. Kääri liha tiukasti rullalle ja kiinnita varrastikulla.Kypsennä broilerikääröt savustusuunissa tai grillissä kunnes sisälämpö on 82 astetta. Sivele kypsennyksen aikana pintaa BBQ-kastikkeella.
Lehtikaalisalaatti
Ainekset:
0.7 | kg | Lehtikaali, varret poistettuna |
0.05 | kg | Jalopenopala, etikkaliemessä |
Suolaa | ||
Mustapippuria |
Valmistusohje:
Ryöppää lehtikaalit suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä ja jäähdytä. Mausta jalopenoviipalelilla, suolalla ja mustapippurilla.
Perunasalaatti
Ainekset:
1.4 | kg | Peruna, kypsänä, lohkottuna |
0.3 | kg | Täysmajoneesi |
0.05 | kg | Kokojyvädijonsinappi |
0.04 | l | Sitruunamehu |
Romariini, hienonnettu | ||
Korianteti, hienonnettu |
Valmistusohje:
Yhdistä perunasalaatin ainekset ja anna maustua.