Rapeaksi paistettua broilerinkoipea ja parsakaalia, rakuunaa ja parmesaanijuustoa

Ainekset:

2.5kgKariniemen Kananpojan koipireisi luuton nahalla miedosti suolattu (2471)
Suolaa
Mustapippuria
1.2kgParsakaali
0.4kgRoomansalaatti
0.05kgParmesaanijuusto, raastettuna

Valmistusohje:
Mausta broilerit suolalla ja mustapippurilla, sivele pinnat kevyesti öljyllä. Ruskista nahkapuoli rapeaksi ja loppukypsennä lihat uunissa. Anna vetäytyä ennen tarjoamista.

Salaatinkastike

Ainekset:

0.03kgKarkea dijonsinappi
0.05lSiiderietikka
0.1lMaustamaton jogurtti
0.05lRypsiöljy
0.05lOliiviöljy
0.1lRakuunanlehtiä

Valmistusohje:
Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään.